Bc. Alice Kolaříková, DiS.
Bachelor's thesis
Trendy v dietologii
New trends in dietology
Abstract:
Při zvolení tématu práce jsem si jasně předem vytyčila cíle, kterých bych chtěla touto prací dosáhnout. Zaměřila jsem se na dietologii, stravovací gramotnost společnosti a na dostupnost speciálních potravin na pultech obchodů v místě mého bydliště. Teoretickou část otevírám vlastním popisem diet, které jsou nezbytné pro zachování zdraví u lidí postižených zdravotními problémy, tedy dietami léčebnými …moreAbstract:
When choosing the topic of my thesis, I did clearly state the goals that should be reached by it. I did concentrate on dietetics, knowledge of the society on nutrition and availability of special nourishments in shops that are near to my home. The theoretical part starts by a description of diets that are necessary for keeping people that are effected by health problems fit, ie remedial diets. In my …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 4. 2015
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/13035/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 3. 6. 2015
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Životní styl, dieta a otužování a virová onemocnění
Aneta ČÍŽKOVÁ