Bc. Alice Kolaříková, DiS.

Bakalářská práce

Trendy v dietologii

New trends in dietology
Anotace:
Při zvolení tématu práce jsem si jasně předem vytyčila cíle, kterých bych chtěla touto prací dosáhnout. Zaměřila jsem se na dietologii, stravovací gramotnost společnosti a na dostupnost speciálních potravin na pultech obchodů v místě mého bydliště. Teoretickou část otevírám vlastním popisem diet, které jsou nezbytné pro zachování zdraví u lidí postižených zdravotními problémy, tedy dietami léčebnými …více
Abstract:
When choosing the topic of my thesis, I did clearly state the goals that should be reached by it. I did concentrate on dietetics, knowledge of the society on nutrition and availability of special nourishments in shops that are near to my home. The theoretical part starts by a description of diets that are necessary for keeping people that are effected by health problems fit, ie remedial diets. In my …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2015
  • Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: doc. MUDr. Karel Dohnal, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma