Vytvoření objednávacího systému pro restaurace a stravovací zařízení – Bc. Daniel Kyzlink
Bc. Daniel Kyzlink
Master's thesis
Vytvoření objednávacího systému pro restaurace a stravovací zařízení
Creating ordering system for restaurants and catering facilities
Abstract:
Tématem diplomové práce je návrh a implementace webové aplikace pro správu objednávek v restauračních zařízeních. Hotová aplikace bude číšníkům zrychlovat a zjednodušovat práci a bude sloužit jako kompletní pokladní systém. Práce zahrnuje současný stav již hotových pokladních systémů pro restaurace, poté nastiňuje jak by se dal takovýto systém implementovat. Dále jsou vybrány implementační techniky …moreAbstract:
The topic of this thesis is design and implementation of web application for managing orders in restaurants. Application will accelerate and simplify work and it will work as a complete POS system. The thesis describes current accessible POS systems for restaurants, then outlines how such system would be implemented. Then there are mentioned selected implementation techniques, system functions and …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 1. 2015
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. František Dařena, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KYZLINK, Daniel. \textit{Vytvoření objednávacího systému pro restaurace a stravovací zařízení}. Online. Master's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Business and Economics. 2015. Available from: https://theses.cz/id/49taif/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of Business and EconomicsMaster programme / field:
Engineering Informatics / Automation Control and Informatics
Theses on a related topic
-
Pokladní systém pro bary
Martin Pala -
Pokladní aplikace pro kavárnu na platformě Android
Matěj DOSTÁL -
Systém řízení restauračního podniku
Igor Bondar -
Point-of-sale system analysis
Thanh Son Do -
Návrh a implementace restauračního systému
Michaela Horčičáková -
The correlation between Employee Engagement and Service Quality. Case study in Order Management, Customer Logistics
Dolores El -
Aplikace pro správu objednávek ve veřejném stravování
Martin Mlynárik -
Realizace systému pro správu klientských objednávek v restauračních zařízeních
Michal Exner
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights