Terezie Hotárková

Bachelor's thesis

Kvalita a zpracování plodů rybízu

Quality and processing of currant fruits
Abstract:
Tato bakalářská práce je věnována problematice červeného rybízu – drobnému ovoci ze skupiny bobulovin. Dříve běžné ovoce, zastoupené téměř v každé zahrádce se v současné době řadí spíše k okrajově pěstovaným druhům. Vzhledem k jeho výjimečným obsahovým vlastnostem a přínosu pro zdraví člověka je tento úpadek velmi neblahý, zvláště s přihlédnutím k jednoduchosti pěstování. Teoretická část práce je …more
Abstract:
This bachelor's thesis is devoted to the issue of red currants – small fruits from the berry group. Previously common fruits represented in almost every garden are now more of a marginally grown species. Due to its exceptional content characteristics and contribution to human health, this decline is very unfortunate, especially taking into account the simplicity of cultivation. The theoretical part …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 30. 4. 2021

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Jarmila Kožíšková, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta