Kvalita a zpracování plodů rybízu – Terezie Hotárková
Terezie Hotárková
Bachelor's thesis
Kvalita a zpracování plodů rybízu
Quality and processing of currant fruits
Anotácia:
Tato bakalářská práce je věnována problematice červeného rybízu – drobnému ovoci ze skupiny bobulovin. Dříve běžné ovoce, zastoupené téměř v každé zahrádce se v současné době řadí spíše k okrajově pěstovaným druhům. Vzhledem k jeho výjimečným obsahovým vlastnostem a přínosu pro zdraví člověka je tento úpadek velmi neblahý, zvláště s přihlédnutím k jednoduchosti pěstování. Teoretická část práce je …viacAbstract:
This bachelor's thesis is devoted to the issue of red currants – small fruits from the berry group. Previously common fruits represented in almost every garden are now more of a marginally grown species. Due to its exceptional content characteristics and contribution to human health, this decline is very unfortunate, especially taking into account the simplicity of cultivation. The theoretical part …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Jarmila Kožíšková, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendel University in Brno
Faculty of HorticultureBachelor programme / odbor:
Horticulture / Quality of plant food sources
Práce na příbuzné téma
-
Vývoj nového mléčného výrobku s upravenými dietetickými vlastnostmi
Natálie Kamarýtová -
Obsahové látky semen sóji luštinaté (Glycine max (L.) Merr.) a dopady její konzumace na lidské zdraví
Klára LESÁKOVÁ -
Vliv zavlažování na kvalitu a výnosy červeného rybízu
Helena Meyer -
Možnosti využití mykorhizy při vegetativním množení červeného rybízu.
Lucie Vašíčková -
Množitelské a pěstitelské technologie červeného a černého rybízu v podmínkách ČR.
Tomáš Bezděk -
Možnosti využití mykorhizy při vegetativním množení červeného rybízu.
Lucie Vašíčková -
Množitelské a pěstitelské technologie červeného a černého rybízu v podmínkách ČR.
Tomáš Bezděk -
Hodnocení pěstitelských a hospodářských vlastností vybraného souboru odrůd rybízu
Denisa Trněná