Terezie Hotárková

Bakalářská práce

Kvalita a zpracování plodů rybízu

Quality and processing of currant fruits
Anotace:
Tato bakalářská práce je věnována problematice červeného rybízu – drobnému ovoci ze skupiny bobulovin. Dříve běžné ovoce, zastoupené téměř v každé zahrádce se v současné době řadí spíše k okrajově pěstovaným druhům. Vzhledem k jeho výjimečným obsahovým vlastnostem a přínosu pro zdraví člověka je tento úpadek velmi neblahý, zvláště s přihlédnutím k jednoduchosti pěstování. Teoretická část práce je …více
Abstract:
This bachelor's thesis is devoted to the issue of red currants – small fruits from the berry group. Previously common fruits represented in almost every garden are now more of a marginally grown species. Due to its exceptional content characteristics and contribution to human health, this decline is very unfortunate, especially taking into account the simplicity of cultivation. The theoretical part …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Jarmila Kožíšková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta