Anton Bolotin

Bachelor's thesis

Přínosy plnění indikátorů managementu udržitelnosti pro profitabilitu restaurací: příklady z Vídně

Benefits of meeting sustainability management indicators for restaurant profitability: examples from Vienna
Abstract:
Tato práce se snaží pokrýt mezeru ve vědeckém poznání vztahu profitability a udržitelnosti v segmentu restaurací. Hlavním cílem práce je vyhodnotit přímý vliv kritérií udržitelnosti na profitabilitu restaurací a také zjistit, jaká je motivace vlastníků pro udržitelnost. Výzkum byl prováděn kvalitativní formou, metodou polo strukturovaných rozhovorů s manažery udržitelných restaurací ve Vídni. Analýza …more
Abstract:
This work aims to cover the gap in the scientific understanding of the relationship of profitability and sustainability in the restaurant segment. The main objective of the thesis is to evaluate the direct impact of sustainability criteria on the profitability of restaurants and to find out what motivates owners for sustainability. The research was conducted in a qualitative form, a semi-structured …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 2. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 6. 6. 2018
  • Supervisor: Jaroslav Pašmik
  • Reader: Zuzana Chytková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/73771