Tomáš LUBLINSKÝ

Bachelor's thesis

Les dénominations autochtones des ingredients et des produits dans la cusine martiniquaise

Original ingredient and product names of Martinique cuisine
Abstract:
The purpose of this bachelor's thesis, which was titled ? The names of original ingredients and products of the traditional cuisine of Martinique ?, is to bring the readers closer to this faraway island, its culture, tradition and especially the language spoken on the island. We're going to explore the peculiarities of the French, used in this region, original expressions still found in this language …viac
Abstract:
Cílem této bakalářské práce, která je pojmenována ? Autochtonní pojmenování ingrediencí a produktů v martinické kuchyni ?, je přiblížit čtenáři řeč, kterou se mluví na tomto ostrově. Především Vás seznámíme se zvláštnostmi francouzštiny, která je užívána v tomto regionu, původní pojmenování, která se stále v této řeči vyskytují. Hlavním cílem této práce je také vysvětlit neobvyklé termíny a výpůjčky …viac
 
 
Jazyk práce: French
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2014
Zverejniť od: 14. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Mgr. Jana Brňáková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

LUBLINSKÝ, Tomáš. Les dénominations autochtones des ingredients et des produits dans la cusine martiniquaise. Ostrava, 2014. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Filozofická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 14.4.2014

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 14. 4. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Filozofická fakulta

University of Ostrava

Faculty of Arts

Bachelor programme / odbor:
Philology / French for Business

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.