Bc. Kateřina Bůžková

Diplomová práce

Posouzení nutriční hodnoty píce lupiny a hrachu

Evaluation of lupine and pea forage nutrition value
Anotace:
Teoretická část práce se věnuje charakteristice základních živin obsažených v krmivech (sacharidů, bílkoviny a lipidů) využívaných pro výživu hospodářských zvířat. Zaměřuje se na chemickou stavbu jednotlivých živin, jejich funkci v organismu a také způsoby stanovení jejich obsahu v krmivu. Dále se práce podrobněji věnuje bílkovinným krmivům rostlinného původu, které jsou nepostradatelnou součástí výživy …více
Abstract:
The theoretical part deals with the characteristics of basic nutrients contained in feeds (carbohydrates, proteins and lipids) used for livestock nutrition. It focuses on the chemical structure of individual nutrients their function in the organism and also methods of determining their content in feed. Furthermore the work deals in more detail with protein feeds of plant origin which are an indispensable …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 7. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Bc. Ing. Petr Homolka, CSc. Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 4bbmiw 4bbmiw/2
15. 7. 2020
Složky
Soubory
Mach, J.
16. 7. 2020
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.