Údržnost a nutriční hodnota rýže – Bc. Lukáš Snopek
Bc. Lukáš Snopek
Master's thesis
Údržnost a nutriční hodnota rýže
Shelf Life and Nutritional Value of Rice
Anotácia:
Diplomová práce pojednává a definuje rýži, její nutriční hodnotu a údržnost. V práci jsou dále uvedeny způsoby jejího zpracování jak v gastronomii, tak ve velkovýrobě. Bylo analyzováno a vyhodnocováno 7 různých vzorků, přičemž jeden ze vzorků je historickým, jehož datum výroby je odhadován před rokem 1971. Vzorky byly analyzovány na stanovení vlhkosti, sušiny, popela, škrobu, kyselosti, lepku, tuku …viacAbstract:
Diploma thesis discusses and defines rice, its nutritional value and shelf life. Processing of rice in manufactory in gastronomy and mass production is mentioned in the thesis. 7 different samples were examined ad evaluated; one of the samples was historical with a date of manufacture estimated before 1971. The samples were analyzed in determination of moisture, solids, ash, starch, acidity, gluten …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2014
Zverejniť od: 23. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Snopek, Lukáš. Údržnost a nutriční hodnota rýže. Zlín, 2014. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 23.4.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 23. 4. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Technology, Hygiene and Economics of Food Production
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.