Lucie Hánová

Bachelor's thesis

Motivation der Arbeiter in der Gastronomie nach der Coronavirus-Pandemie

Abstract:
This work explains the basic terms of motivation. Employers' motivational techniques and employee motivational factors are included. The next section presents selected gastronomic companies, which examines the motivation of employees to work and the impact of the coronavirus pandemic on the operation of the entire company. Finally, the questionnaire, which was distributed among the employees of the …more
Abstract:
V této práci jsou vysvětleny základní termíny motivace. Jsou zde zahrnuty motivační techniky zaměstnavatelů a motivační faktory zaměstnanců. V další části jsou představeny vybrané gastronomické podniky, ve kterých je zkoumána motivace zaměstnanců k práci a dopad pandemie koronaviru na chod celého podniku. Nakonec je vyhodnocen dotazník, který byl rozdán mezi zaměstnance zmíněných podniků.
 
 
Language used: German
Date on which the thesis was submitted / produced: 31. 3. 2022
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Supervisor: PhDr. Helena Jaklová, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Hánová, Lucie. Motivation der Arbeiter in der Gastronomie nach der Coronavirus-Pandemie. Pardubice, 2022. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta filozofická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta filozofická