David Snášel

Bakalářská práce

Produkce a kvalita výběrové kávy z Kolumbie

Production and quality of specialty coffee in Colombia
Anotace:
Tato práce se zaměřuje na produkci výběrové kávy v Kolumbii a její kvalitativní prezentaci na českém trhu. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zaměřuje na popis Kolumbie jako kávového producenta. Jsou představeny tři základní pěstitelské oblasti, nejvyužívanější zástupci kávových odrůd ale i metody zpracování. Práce též poukazuje na důležitost kolumbijské Federace …více
Abstract:
This work is focused on the production of fine coffee in Colombia and its qualitative presentation on the Czech market. The work is divided into theoretical and practical parts. The theoretical part focuses on the description of Colombia as a coffee producer. The three basic growing areas, the most used coffee varieties and the methods of working are presented. The thesis also highlights the importance …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 5. 2023
  • Vedoucí: prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.
  • Oponent: doc. Ing. Miroslav Fišera, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: AMBIS vysoká škola, a.s.

AMBIS vysoká škola, a.s.

Bakalářský studijní program / obor:
Management hotelnictví a cestovního ruchu / Management hotelnictví a cestovního ruchu