Tomáš Minařík

Bachelor's thesis

Vliv přímého a nepřímého záhřevu na konzistenci tavených sýrů

The effect of direct and indirect heating on the consistency of processed cheeses
Abstract:
Bakalářská práce řešila vliv tepelného záhřevu na konzistenci tavených sýrů. Teoreticky byly popsány základní suroviny pro výrobu, faktory upravující konzistenci, postup výroby a výrobní zařízení pro tento účel. Pro práci byly rozborovány dostupné rešerše ohledně přímého a nepřímého záhřevu při výrobě tavených sýrů. Byly popsány a srovnány výrobní postupy a uvedeny známé výhody a nevýhody záhřevů. …more
Abstract:
The bachelor thesis dealt with effect of thermal heating on the consistency of processed cheeses. Theoretically, the basic raw materials for production, factors adjusting consis-tency, production process and production equipment for this purpose were described. For this work, the available researches concerning direct and indirect heating in the producti-on of processed cheeses were analyzed. Manufacturing …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 5. 2020

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Minařík, Tomáš. Vliv přímého a nepřímého záhřevu na konzistenci tavených sýrů. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe