Vliv přímého a nepřímého záhřevu na konzistenci tavených sýrů – Tomáš Minařík
Tomáš Minařík
Bakalářská práce
Vliv přímého a nepřímého záhřevu na konzistenci tavených sýrů
The effect of direct and indirect heating on the consistency of processed cheeses
Anotace:
Bakalářská práce řešila vliv tepelného záhřevu na konzistenci tavených sýrů. Teoreticky byly popsány základní suroviny pro výrobu, faktory upravující konzistenci, postup výroby a výrobní zařízení pro tento účel. Pro práci byly rozborovány dostupné rešerše ohledně přímého a nepřímého záhřevu při výrobě tavených sýrů. Byly popsány a srovnány výrobní postupy a uvedeny známé výhody a nevýhody záhřevů. …víceAbstract:
The bachelor thesis dealt with effect of thermal heating on the consistency of processed cheeses. Theoretically, the basic raw materials for production, factors adjusting consis-tency, production process and production equipment for this purpose were described. For this work, the available researches concerning direct and indirect heating in the producti-on of processed cheeses were analyzed. Manufacturing …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Minařík, Tomáš. Vliv přímého a nepřímého záhřevu na konzistenci tavených sýrů. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Vliv pridavku furcellaranu a draselnych tavicich soli na konzistenci tavenych syru
Iva Peníšková -
Vliv furcellaranu a kappa-karagenanu na konzistenci tavených sýrů s přídavkem draselných solí
Natálie Lyčková -
Vybrané směsi sodných a draselných tavicích solí a jejich vliv na konzistenci tavených sýrů
Tereza Pakhofferová -
Vliv doby prozrálostí vybraných sýrů zrajících v solném nálevu na konzistenci tavených sýrů
Milan Bartoš -
Vliv doby prozrálosti vybraných sýrů švýcarského typu na konzistenci tavených sýrů s různou skladbou tavicích solí
Simona Maděrová -
Vliv vybraných polysacharidů z řas na konzistenci tavených sýrů
Lucie Beníčková -
Vliv obsahu reworku na konzistenci tavených sýrů
Romana Popková -
Vliv doby míchání na konzistenci tavených sýrů
Zuzana Brázdilová