Bc. Jan Sekyra

Bachelor's thesis

Fermentace a její využití v gastronomickém provozu

Fermentation and Its Utilization in Catering Operations
Abstract:
Tato práce zkoumá využití fermentace v rámci gastronomického podniku. Fermentace je jedním z aktuálních gastronomických trendů a pro gastronomická zařízení může skýtat ekonomický potenciál. Cílem této práce je zmapovat, popsat a zhodnotit možnosti využití fermentace v rámci gastronomického provozu z různých úhlů pohledu – gastronomického, provozního, ekonomického a environmentálního – a posoudit, jakým …more
Abstract:
Fermentation is a gastronomical trend with untapped economic potential. This thesis aims to map, describe, and evaluate the possibilities of implementing fermentation in catering operations from various perspectives – gastronomical, operational, economic, and environmental. For research purposes, both primary data, obtained from structured interviews with representatives of leading Czech restaurants …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 6. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 6. 9. 2022
  • Supervisor: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomická

Institute of Hospitality Management and Economics

Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management