Fermentace a její využití v gastronomickém provozu – Bc. Jan Sekyra
Bc. Jan Sekyra
Bachelor's thesis
Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
Fermentation and Its Utilization in Catering Operations
Abstract:
Tato práce zkoumá využití fermentace v rámci gastronomického podniku. Fermentace je jedním z aktuálních gastronomických trendů a pro gastronomická zařízení může skýtat ekonomický potenciál. Cílem této práce je zmapovat, popsat a zhodnotit možnosti využití fermentace v rámci gastronomického provozu z různých úhlů pohledu – gastronomického, provozního, ekonomického a environmentálního – a posoudit, jakým …moreAbstract:
Fermentation is a gastronomical trend with untapped economic potential. This thesis aims to map, describe, and evaluate the possibilities of implementing fermentation in catering operations from various perspectives – gastronomical, operational, economic, and environmental. For research purposes, both primary data, obtained from structured interviews with representatives of leading Czech restaurants …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 6. 2022
Identifier:
https://is.vshe.cz/th/obogd/
Thesis defence
- Date of defence: 6. 9. 2022
- Supervisor: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Reader: Ing. Zbyněk Vinš
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomickáInstitute of Hospitality Management and Economics
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Business modely výrobců kávovarů ve vztahu ke gastronomickým podnikům a konečným spotřebitelům
Barbora Křížková -
Analýza sítě gastronomických podniků v Praze 8
Lenka Bartáková -
Cirkulární ekonomika a plýtvání potravinami z pohledu mladých spotřebitelů
Heorhii Afendulidi -
Ekonomika potravinářského podniku Chovaneček s.r.o.
Veronika Králová -
Fermentace Chlorella sp., perspektivního substrátu pro biotechnologické aplikace
Lívia Knapová -
Vliv fermentace obilovin na kvalitativní a kvantitativní výživářské parametry
Tomáš Müller -
Vliv fermentace a teplené úpravy na stravitelnost hrachového proteinu v podmínkách in vitro
Jana Dunová -
Statiny jako manipulátory bachorové fermentace
Mariana Vadroňová