Bc. Jan Sekyra

Bakalářská práce

Fermentace a její využití v gastronomickém provozu

Fermentation and Its Utilization in Catering Operations
Anotace:
Tato práce zkoumá využití fermentace v rámci gastronomického podniku. Fermentace je jedním z aktuálních gastronomických trendů a pro gastronomická zařízení může skýtat ekonomický potenciál. Cílem této práce je zmapovat, popsat a zhodnotit možnosti využití fermentace v rámci gastronomického provozu z různých úhlů pohledu – gastronomického, provozního, ekonomického a environmentálního – a posoudit, jakým …více
Abstract:
Fermentation is a gastronomical trend with untapped economic potential. This thesis aims to map, describe, and evaluate the possibilities of implementing fermentation in catering operations from various perspectives – gastronomical, operational, economic, and environmental. For research purposes, both primary data, obtained from structured interviews with representatives of leading Czech restaurants …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 9. 2022
  • Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická