Fermentace a její využití v gastronomickém provozu – Bc. Jan Sekyra
Bc. Jan Sekyra
Bakalářská práce
Fermentace a její využití v gastronomickém provozu
Fermentation and Its Utilization in Catering Operations
Anotace:
Tato práce zkoumá využití fermentace v rámci gastronomického podniku. Fermentace je jedním z aktuálních gastronomických trendů a pro gastronomická zařízení může skýtat ekonomický potenciál. Cílem této práce je zmapovat, popsat a zhodnotit možnosti využití fermentace v rámci gastronomického provozu z různých úhlů pohledu – gastronomického, provozního, ekonomického a environmentálního – a posoudit, jakým …víceAbstract:
Fermentation is a gastronomical trend with untapped economic potential. This thesis aims to map, describe, and evaluate the possibilities of implementing fermentation in catering operations from various perspectives – gastronomical, operational, economic, and environmental. For research purposes, both primary data, obtained from structured interviews with representatives of leading Czech restaurants …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2022
Identifikátor:
https://is.vshe.cz/th/obogd/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 9. 2022
- Vedoucí: Ing. Petr Studnička, PhD.
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SEKYRA, Jan. \textit{Fermentace a její využití v gastronomickém provozu}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/4ea3k9/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Business modely výrobců kávovarů ve vztahu ke gastronomickým podnikům a konečným spotřebitelům
Barbora Křížková -
Analýza sítě gastronomických podniků v Praze 8
Lenka Bartáková -
Cirkulární ekonomika a plýtvání potravinami z pohledu mladých spotřebitelů
Heorhii Afendulidi -
Ekonomika potravinářského podniku Chovaneček s.r.o.
Veronika Králová -
Fermentace Chlorella sp., perspektivního substrátu pro biotechnologické aplikace
Lívia Knapová -
Vliv fermentace obilovin na kvalitativní a kvantitativní výživářské parametry
Tomáš Müller -
Vliv fermentace a teplené úpravy na stravitelnost hrachového proteinu v podmínkách in vitro
Jana Dunová -
Průběžné monitorování fermentace rybího masa pomocí experimentálního elektronického zařízení
Petr Starostka