Státní dozor v oblasti potravin živočišného původu – MVDr. Daniela Lucová
MVDr. Daniela Lucová
Bachelor's thesis
Státní dozor v oblasti potravin živočišného původu
State supervision in area of food made by animal origin
Abstract:
Tato práce se zabývá problematikou státního dozoru v oblasti potravin živočišného původu. Oblast potravin v České republice zastřešuje z převážné většiny Ministerstvo zemědělství, které zajišťuje dozor nad produkcí potravin a krmiv a Ministerstvo zdravotnictví které zajišťuje dozor nad veřejným stravováním. Při Ministerstvu zemědělství byl k 1.4.2005 zřízen Úřad pro potraviny, který sjednocuje dozorové …moreAbstract:
This work deals with state supervision in area of food made by animal origin. The area of food in the Czech republic arise under Ministry of Agriculture which co-ordinate the food safety system and supervision of food and feed production and Ministry of Health supervising over catering. Food Authority is administration body subordinate to the Ministry of Agriculture and was found on the 1st of April …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 5. 2006
Identifier:
https://is.muni.cz/th/bdmpu/
Thesis defence
- Date of defence: 8. 6. 2006
- Supervisor: JUDr. Jana Dudová, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Právnická fakultaMasaryk University
Faculty of LawBachelor programme / field:
Legal Specializations / Public Administration
Theses on a related topic
-
Netradiční potraviny živočišného původu
Marie Klanicová -
Rozdíly v technologii výroby a legislativních požadavcích na české a vietnamské potraviny živočišného původu
Hong Phuong Luongová -
Nutriční hodnota cvrčka domácího jako nové potraviny a krmiva
Zuzana Pitrmanová -
Nové potraviny v Evropě
Martina Vysoudilová -
Prevalence patogenních kmenů Yersinia enterocolitica v potravinách živočišného původu a charakterizace získaných izolátů
Petra Parůžková -
Potraviny bohaté na antioxidanty
Erika Zárubová -
Falšování potravin živočišného původu
Jakub Tesař -
Výskyt a aktivita patogenní Escherichia coli v potravinách živočišného původu
Martina Kučerová