Bc. Jitka Kutzendörferová

Master's thesis

Přehled a parametry produkce kávy na světě

Overview and parameters of coffee production in the world
Anotácia:
Cílem diplomové práce na téma Přehled a parametry produkce kávy na světě je analýza hlavních druhů a cen kávy podle významných oblastí pěstování. Výstupem práce je informovat, poskytnout ucelený přehled a charakteristiku principu produkčního řetězce a vztahů jednotlivých aktérů na trhu s kávou. Diplomová práce je rozdělena do tří hlavních částí, na teoretickou, analytickou a návrhovou část. Teoretická …viac
Abstract:
The aim of this dissertation called “A Review and Parameters of the Production of Coffee on Our Planet” is the analysis of the most common types of coffee and their price, according to the various prominent areas of coffee production world-wide. The goal of the thesis is to inform and to offer a comprehensive review and characterisation of the principal production chain and the relationships among …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 12. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/vwzat/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 1. 2021
  • Vedúci: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
  • Oponent: doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / odbor:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality and Spa Management