Spropitné: empirický výzkum chování zákazníků slovenských restaurací – Bc. Iveta Vašková
Bc. Iveta Vašková
Bakalářská práce
Spropitné: empirický výzkum chování zákazníků slovenských restaurací
Tipping: empirical research of Slovak restaurant patrons' behavior
Abstract:
The goal of this bachelor thesis is to determine which factors affect the amount of tip and its percentage, and to find out what is the difference in comparison with previous studies of gratuity. Thesis contains the literature review on the tipping and the analysis of data realized by descriptive statistics and linear regression. The data were obtained by questionning patrons of 3 restaurants in Košice …víceAbstract:
Cieľom tejto bakalárskej práce je zistiť, ktoré faktory pôsobia na výšku prepitného v slovenských reštauráciách a na podiel prepitného na účte, a aké sú rozdiely v porovnaní s predchádzajúcimi výskumami prepitného v reštauráciách. Práca obsahuje prehľad dostupnej literatúry na tému prepitné a analýzu dát metódou popisných štatistík a lineárnej regresie. Dáta boli získané pomocou dotazovania zákazníkov …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2014
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/kzwa6/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2014
- Vedoucí: Ing. Michal Kvasnička, Ph.D.
- Oponent: Mgr. Ing. Stanislav Tvrz, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakultaMasarykova univerzita
Ekonomicko-správní fakultaBakalářský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Hospodářská politika