Organizování a zajišťování gastronomických akcí – Bc. Milan Jura
Bc. Milan Jura
Bakalářská práce
Organizování a zajišťování gastronomických akcí
Organizing and providing gastronomic events
Anotace:
Bakalářská práce „Organizování a zajišťování gastronomických akcí“ se zaměřuje na pořádání konferenční akce v hotelu. Cílem bakalářské práce je popsat problematiku týkající se kompletní realizace akce od první poptávky, přes plánování až po závěrečné vyúčtování a poté její komparace s jinou akcí.Abstract:
Bachelor dissertation „Organizing and providing gastronomic events” focuses on organizing conference events at the hotel. The aim of the bachelor dissertation is to describe complete process of providing the event, from the first inquiry, through planning to the final billing and then its comparison with another event.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 4. 2020
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/php6m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 15. 6. 2020
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Darina Svobodová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JURA, Milan. \textit{Organizování a zajišťování gastronomických akcí}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/4gcqwe/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.