Faktory ovlivňující postmortální zrací procesy vepřového masa. – Štěpán Zajíček
Štěpán Zajíček
Bachelor's thesis
Faktory ovlivňující postmortální zrací procesy vepřového masa.
Evaluation of effects on postmortem meat quality.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Jaroslav Čítek, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZAJÍČEK, Štěpán. \textit{Faktory ovlivňující postmortální zrací procesy vepřového masa.}. Online. Bakalárska práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/4gjjsh/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Czech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme:
null
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva