Prodej regionálních potravin v prodejnách ve vybrané lokalitě – Bc. Helena DOLÍVKOVÁ
Bc. Helena DOLÍVKOVÁ
Diplomová práce
Prodej regionálních potravin v prodejnách ve vybrané lokalitě
Selling regional products in stores in a selected location
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo identifikovat rozsah nabídky regionálních potravin ve vybraných obchodních řetězcích a specializovaných prodejnách v Českých Budějovicích. Konkrétně vymezit prvky strategie prodeje, sortimentní skladby a podmínek prodeje a posoudit míru prosazení výrobků označených regionální značkou. Pro získání těchto informací byla použita metoda pozorování, kdy byly všechny vybrané prodejny …víceAbstract:
The aim of my thesis was to identify the range of the offer of the regional food supply in selected retail chains and specialized stores in České Budějovice, and especially to define the elements of sales strategy, product mix, terms of sale, and evaluate the degree of enforcement of products labeled with a regional brand. The method of observation was used and all the chosen stores were directly visited …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Kamil Pícha, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
DOLÍVKOVÁ, Helena. Prodej regionálních potravin v prodejnách ve vybrané lokalitě. Č. Budějovice, 2020. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Ekonomická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Obchodní podnikání
Práce na příbuzné téma
-
Vybrané formy prodeje biopotravin - specializované prodejny
Dana HANZALOVÁ -
Regionální potraviny v Libereckém kraji
Klára Čížková -
Regionální potraviny a jejich podíl na prodeji ve městě Plzeň
Michaela HÁVOVÁ -
Regionální značení potravin ve vybraných regionech ČR a SR
Jana Vrbová -
Regionální gastronomie a regionální produkty a jejich využití v cestovním ruchu
Michal Brandl -
Význam značení potravin v České republice
Monika Průšová -
Vliv regionálního značení na regionální rozvoj v Kraji Vysočina
Martina Chalupová -
Vliv značky na kupní chování spotřebitele - regionální značení
Lucie Heinrichová
Název
Vložil
Vloženo
Práva