Membránové separační metody v potravinářském průmyslu – Bc. Natália Palugová
Bc. Natália Palugová
Diplomová práce
Membránové separační metody v potravinářském průmyslu
Membrane separation methods in the food industry
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PALUGOVÁ, Natália. \textit{Membránové separační metody v potravinářském průmyslu}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/4j1xlm/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.