Stratégia pre organizáciu pôsobiacu v potravinárskom priemysle – Ľudovít Feranec
Ľudovít Feranec
Master's thesis
Stratégia pre organizáciu pôsobiacu v potravinárskom priemysle
A Strategy of an Organization Operating in the Food Industry
Anotácia:
Táto diplomová práca sa zameriava na vytvorenie novej stratégie pre spoločnosť XY s.r.o. Pomocou externej a internej analýzy zistím stav spoločnosti a prostredia. Externá analýza sa vykonáva pomocou metódy PEST a Porterovej metódy. Interná analýza sa skladá z finančnej analýzy, logistickej analýzy, personálnej analýzy SWOT analýzy a BCG matice. Pomocou zistení v týchto analýzach som vypracoval celofiremnú …viacAbstract:
This work focuseson the creationof a new strategy forthe XYCompany Ltd. With thehelpofexternal and internal analysis I detects the state ofthecompanyand it’s environment. External analysis is performed usingthe methodof PEST and Porter method. Internalanalysis iscomposed offinancialanalysis, logistics analysis, personal SWOT analysis and the BCG matrix. With these findings in theanalysis, I developedcompany …viacKľúčové slová
finančná analýzy PEST analýza stratégia podniku BCG matica celopodniková stratégia marketingová stratégia personálna stratégia logistická stratégia finančná stratégia Porterov model externá analýza interná analýza prognóza budúceho vývoja stratégia podniku pôsobiaceho v potravinárskom priemysle ciele podniku
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2011
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/84728
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 24. 5. 2011
- Vedúci: Viktorie Janečková
- Oponent: Pavol Kubiš
Citační záznam
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technical University of Ostrava
Ekonomická fakultaMaster programme / odbor:
Ekonomika a management / Management
Práce na příbuzné téma
-
Hodnotenie konkurencieschopnosti výrobného podniku
Zuzana Špilková -
Využitie biorozložiteľných plastov v potravinárskom priemysle
Ján Štefánek -
Obchodné bariéry medzi EU a USA v poľnohospodárstve a potravinárskom priemysle
Laura Gerendová -
Změny bioaktivních látek u kdoulí v průběhu skladování
Nikola Durkačová -
Modern Audit of Corporate Strategy of Selected Company
Andrei Daniel Burlacu -
Sustainability transitions, policy-making and circular economy: a study on the effectiveness of the European and Dutch policy-mixes aimed at implementing a circular economy in the Dutch agro-food and construction industries.
Linda den Bol -
Assessment of the Financial Position and Performance of the Chosen Companies in the Food Retail Industry
Viktoriia Sharkova -
The Globalization of Food (the attitudes of young generation in Kazach city of Kostanay towards the origing of food)
Alina Spirina