Postoj spotřebitele ke konzumaci vín v ČR – Milena MOŽNAROVÁ
Milena MOŽNAROVÁ
Bakalářská práce
Postoj spotřebitele ke konzumaci vín v ČR
Consumer Attitude to Wine Consumption in the Czech Republic
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá postojem spotřebitele ke konzumaci vín v ČR. První část se věnuje obecně vínu, jeho historii, odrůdám a podmínkám pro pěstování vinné révy. Další část popisuje výrobu vína a zákon zabývající se vinohradnictvím a vinařstvím. Hlavní část práce představují průzkumy, které se zabývají právě konzumací vína, a můžeme z nich vyvodit preference obyvatel ČR. V neposlední řadě …víceAbstract:
This Bachelor´s work deals with consumer attitude to wine consumption in the Czech Republic. Wine in general, its history and varieties, conditions for cultivation of grapevine growing are treated in the first part. The next part describes wine production as well as the acts and laws concerning viticulture and winemaking. The main part of the work presents research surveys investigating the wine consumption …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2013
Zveřejnit od: 14. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
MOŽNAROVÁ, Milena. Postoj spotřebitele ke konzumaci vín v ČR. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 14.5.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 14. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Sledování změn chemického složení vína během technologie výroby vína
Marie Orságová -
Výroba vína je umění - servírování je věda
Jan Pavlíček -
Výroba vína se zaměřením na rozdíly v produkci
Lenka Kubicová -
Zhodnocení mezinárodního obchodu s vínem se zaměřením na portugalská a česká vína
Syuzanna Shiyanova -
Analýza trhu vína v ČR
Anisa Nagina -
Výroba vína v nádobách Kvevri
Martin Kurc -
Ekonomické hodnocení procesu výroby vína ve vinařském podniku
Ivana Pospíšilová -
Využitie fermentačných plynov z výroby vína
Lukáš Kubík