Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení – Kateřina Vránová
Kateřina Vránová
Bachelor's thesis
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
Ways to preserve the freshness of food according to the principles of the hygiene standards of catering facilities
Anotácia:
Abstrakt Vránová, Kateřina. Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha : 2013. 49 stran. Následující text pojednává o problematice uchovávání čerstvosti potravin v gastronomických zařízeních. Seznámíme se s legislativou a právními normami vztahujícími se k této otázce, definujeme pojmy jako gastronomické zařízení …viacAbstract:
Abstract Vránová, Kateřina. Ways to preserve the freshness of food according to the principles of the hygiene standards of catering facilities. [Bachelor’s Dissertation] The Institute of Hospitaly. Prague : 2013. 49 pages. The following text deals with the issue of storing food freshness in catering establishments. We provide the legislative and regulations relating to this issue, and we define concepts …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 6. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11251/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 27. 8. 2013
- Vedúci: Ing. Jan Egner
- Oponent: PhDr. Alena Polívková, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VRÁNOVÁ, Kateřina. \textit{Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/4k6orb/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Práce na příbuzné téma
-
Hygiena a dezinfekce v kuchyních a stravovacích provozech
Martina Táborská -
Zhodnocení a srovnání poskytovaných stravovacích služeb ve dvou zařízeních - dětský stacionář a centrum sociálních služeb.
Ester HOUDKOVÁ -
Analýza nebezpečí a kritické kontrolní body při výrobě sušenek
Pavla JÍLKOVÁ -
Systém analýzy nebezpečí a stanovení kritických kontrolních bodů ve stravovacích zařízeních
Věra Šmídová -
Systém kritických bodů ve školním poloprovozu
Lenka Nováková -
Změna fenotypových vlastností bakterií při jejich uchovávání
Šárka Fenclová