Kateřina Vránová

Bachelor's thesis

Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení

Ways to preserve the freshness of food according to the principles of the hygiene standards of catering facilities
Anotácia:
Abstrakt Vránová, Kateřina. Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení. [Bakalářská práce] Vysoká škola hotelová. Praha : 2013. 49 stran. Následující text pojednává o problematice uchovávání čerstvosti potravin v gastronomických zařízeních. Seznámíme se s legislativou a právními normami vztahujícími se k této otázce, definujeme pojmy jako gastronomické zařízení …viac
Abstract:
Abstract Vránová, Kateřina. Ways to preserve the freshness of food according to the principles of the hygiene standards of catering facilities. [Bachelor’s Dissertation] The Institute of Hospitaly. Prague : 2013. 49 pages. The following text deals with the issue of storing food freshness in catering establishments. We provide the legislative and regulations relating to this issue, and we define concepts …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 6. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 8. 2013
  • Vedúci: Ing. Jan Egner
  • Oponent: PhDr. Alena Polívková, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze