Kvalita uzenářských výrobků se zaměřením na měkké salámy – Bc. Denisa Grillová
Bc. Denisa Grillová
Bachelor's thesis
Kvalita uzenářských výrobků se zaměřením na měkké salámy
quality of smoked products regarding soft salami
Abstract:
Bakalářská práce byla zaměřena na komparaci kvality měkkých salámu. Cílem této práce bylo porovnat kvalitu salámu gothajského, šunkového a junior u čtyř vybraných firem na českém trhu. Mezi firmy byly zařazeny Kostelecké uzeniny a.s. Krahulík-MASOZÁVOD Krahulčí, a.s., Řeznictví a uzenářství Jan Vrábík a Emamaso, s.r.o. Kvalita byla posuzována na základě procentuálního obsahu masa a obsahu aditivních …moreAbstract:
This bachelor thesis was focused on comparing the quality of soft salami. The aim of this work was to compare the quality of “gothaj”, “šunka” and “junior” salami in four selected companies on the Czech market. The following companies were included Kostelecké uzeniny a.s. Krahulík-MASOZÁVOD Krahulčí, a.s., Řeznictví a uzenářství Jan Vrábík and Emamaso, s.r.o. Quality was assessed based on meat percentage …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2021
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/r02so/
Thesis defence
- Date of defence: 1. 6. 2021
- Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
- Reader: Ing. Darina Svobodová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Jak vnímají spotřebitelé přídatné látky
Tomáš Konečný -
Přídatné látky v potravinách: přínosy a zdravotní rizika
Patrícia Pažická -
Přídatné látky v potravinách a jejich využití
Tereza Martincová -
Přidatné látky v potravinách a jak je vnímají občané ČR
Petra Bogášová -
Přidatné látky používané při výrobě nealkoholických nápojů
Jiří Prokop -
Přídatné látky ve vybraných druzích potravin v tržní síti České republiky
Tereza BOHDALOVÁ -
Pohled spotřebitele na aditivní látky v potravinách
Marie STUPKOVÁ -
Toxické látky v potravinách a veřejné zdraví
Filip SOSNA