Bc. Denisa Grillová

Bachelor's thesis

Kvalita uzenářských výrobků se zaměřením na měkké salámy

quality of smoked products regarding soft salami
Abstract:
Bakalářská práce byla zaměřena na komparaci kvality měkkých salámu. Cílem této práce bylo porovnat kvalitu salámu gothajského, šunkového a junior u čtyř vybraných firem na českém trhu. Mezi firmy byly zařazeny Kostelecké uzeniny a.s. Krahulík-MASOZÁVOD Krahulčí, a.s., Řeznictví a uzenářství Jan Vrábík a Emamaso, s.r.o. Kvalita byla posuzována na základě procentuálního obsahu masa a obsahu aditivních …more
Abstract:
This bachelor thesis was focused on comparing the quality of soft salami. The aim of this work was to compare the quality of “gothaj”, “šunka” and “junior” salami in four selected companies on the Czech market. The following companies were included Kostelecké uzeniny a.s. Krahulík-MASOZÁVOD Krahulčí, a.s., Řeznictví a uzenářství Jan Vrábík and Emamaso, s.r.o. Quality was assessed based on meat percentage …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2021

Thesis defence

  • Date of defence: 1. 6. 2021
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: Ing. Darina Svobodová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management