Kvalita uzenářských výrobků se zaměřením na měkké salámy – Bc. Denisa Grillová
Bc. Denisa Grillová
Bakalářská práce
Kvalita uzenářských výrobků se zaměřením na měkké salámy
quality of smoked products regarding soft salami
Anotace:
Bakalářská práce byla zaměřena na komparaci kvality měkkých salámu. Cílem této práce bylo porovnat kvalitu salámu gothajského, šunkového a junior u čtyř vybraných firem na českém trhu. Mezi firmy byly zařazeny Kostelecké uzeniny a.s. Krahulík-MASOZÁVOD Krahulčí, a.s., Řeznictví a uzenářství Jan Vrábík a Emamaso, s.r.o. Kvalita byla posuzována na základě procentuálního obsahu masa a obsahu aditivních …víceAbstract:
This bachelor thesis was focused on comparing the quality of soft salami. The aim of this work was to compare the quality of “gothaj”, “šunka” and “junior” salami in four selected companies on the Czech market. The following companies were included Kostelecké uzeniny a.s. Krahulík-MASOZÁVOD Krahulčí, a.s., Řeznictví a uzenářství Jan Vrábík and Emamaso, s.r.o. Quality was assessed based on meat percentage …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2021
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/r02so/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 6. 2021
- Vedoucí: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Darina Svobodová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
GRILLOVÁ, Denisa. \textit{Kvalita uzenářských výrobků se zaměřením na měkké salámy}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/4ka7ci/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Jak vnímají spotřebitelé přídatné látky
Tomáš Konečný -
Přídatné látky v potravinách: přínosy a zdravotní rizika
Patrícia Pažická -
Přídatné látky v potravinách a jejich využití
Tereza Martincová -
Přidatné látky v potravinách a jak je vnímají občané ČR
Petra Bogášová -
Přidatné látky používané při výrobě nealkoholických nápojů
Jiří Prokop -
Přídatné látky ve vybraných druzích potravin v tržní síti České republiky
Tereza BOHDALOVÁ -
Pohled spotřebitele na aditivní látky v potravinách
Marie STUPKOVÁ -
Toxické látky v potravinách a veřejné zdraví
Filip SOSNA