Bc. Adéla Samiecová

Master's thesis

Mikrobiologická kvalita předkrájeného ovoce a čerstvých ovocných šťáv

Microbiological quality of fresh-cut fruit and fresh fruit juices
Abstract:
Diplomová práce je zaměřena na mikrobiologickou kvalitu krájeného chlazeného ovoce a čerstvých ovocných šťáv, určených k přímé spotřebě. Mikrobiologickou analýzou byla stanovena přítomnost kontaminujících mikroorganismů. Byla porovnávána mikrobiologická kvalita čerstvých nezpracovaných šťáv určených k přímé spotřebě se šťávami ošetřenými vysokým tlakem, bylo potvrzeno očekávání, že vyšší (p <0,05) …more
Abstract:
The diploma thesis is focused on microbiological quality of fresh cut fruit and fresh juices intendet for direct compsuntion. The microbiological analysis has been demonstrated to determine the expected microorganisms in fresh cut fruit and fresh juices. The presence of contaminating microorganisms was determinated by mirobiological analysis. The microbiological quality of fresh juices was compared …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: doc. MVDr. Olga Cwiková, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta