Vývoj alternativních produktů k tradičním masným výrobkům – Hynek Řeháček
Hynek Řeháček
Bachelor's thesis
Vývoj alternativních produktů k tradičním masným výrobkům
Development of alternative products according to traditional meat products
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2023
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŘEHÁČEK, Hynek. \textit{Vývoj alternativních produktů k~tradičním masným výrobkům}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/4lbo0k/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology, Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.