Konkurenceschopnost a konkurenční výhoda CrossCafe – Bc. Klára Seberová, DiS.
Bc. Klára Seberová, DiS.
Bakalářská práce
Konkurenceschopnost a konkurenční výhoda CrossCafe
Competitiveness and competitive advantage of CrossCafe
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřená na analýzu firmy CrossCafe a jejím cílem je vyhodnotit konkurenceschopnost a identifikovat konkurenční výhody na základě výsledků provedených analýz a výzkumu.Abstract:
The bachelor's thesis focuses on the analysis of the company CrossCafe, with the aim of evaluating its competitiveness and identifying competitive advantages based on the results of the conducted analyses and research.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 6. 2024
Identifikátor:
https://is.slu.cz/th/h8xsi/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 8. 2024
- Vedoucí: Ing. Pavel Adámek, Ph.D.
- Oponent: Ing. Andrej Dvořák
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v KarvinéSlezská univerzita v Opavě
Obchodně podnikatelská fakulta v KarvinéBakalářský studijní program / obor:
Digitální business / Digitální business
Práce na příbuzné téma
-
Vliv konkurence na úspěch podniku
Jan Šindelář -
Analýza konkurence konkrétního podniku
Pavel Brýl -
Competitive intelligence dashboard pro vybraný podnik
Václav Děd -
Dopady globální ekonomiky a působení konkurence na obchodní firmy v České republice
Martin Cakl -
Cena jako faktor konkurence v gastronomii
Sevastian Kushnei -
Metoda SWOT jako rozhodovací nástroj řízení podniku
Zuzana Rýparová -
Attractiveness of the Czech Republic for IT business - competition with other European countries
Sofiia Borovik -
Analýza konkurenčního prostředí
Andrea Ondřejová