Vývoj spotřebitelských preferencí v ČR – Anastasiia Riapolova
Anastasiia Riapolova
Bachelor's thesis
Vývoj spotřebitelských preferencí v ČR
Evolution of consumer preferences in CR
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývala problematikou spotřebitelských preferencí v oblasti masných výrobků. Analýza obsažená v práci je zaměřená na oblast České republiky a na současný stav v oblasti konzumace a preference spotřebitelů ve vztahu k masným výrobkům. Práce obsahuje celkem pět kapitol, ve kterých je postupně popsána problematika z teoretického a praktického hlediska. Práce se zaměřuje na vysvětlení …viacAbstract:
Bachelor thesis dealt with the issue of consumer preferences in meat products. The analysis contained in the thesis focuses on the area of the Czech Republic and on the current state of consumption and consumer preference in relation to meat products.The thesis contains five chapters, which is gradually describes the issue from a theoretical and practical perspective. The thesis focuses on explaining …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 3. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Ing. Alexandr Soukup, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Economics and ManagementBachelor programme / odbor:
Economics Policy and Administration / Business and Administration
Práce na příbuzné téma
-
The process of commodification in contemporary consumer culture. Commodifying space using the example of the Svabin site: developing a strategy for the chosen territory and business unit
Mariia Titova -
Same Old, Same Old in the App Economy: Predicting the Effects of Article 6c of the European Commission Proposal for a Digital Markets Act on the iOS App Ecosystem
Adrian Wolkersdorf -
Preference fermentovaných mléčných produktů ve vybrané skupině spotřebitelů
Marie ZÁMEČNÍKOVÁ -
Preference spotřebitelů při výběru sýrů holandského typu
Lucie TOMŠÍKOVÁ -
Spotřebitelské preference informačních zdrojů při hodnocení udržitelnosti obalu u produktů chemického průmyslu
Sára Nováková -
Vývoj preferencí spotřebitelů ve způsobu platby za statky a služby
Kieu Mi Nguyenová -
Změny nákupního chování spotřebitelů vyvolané SARS-COV2
Nayef Qatarneh -
Chování spotřebitele v online prostředí se zaměřením na logistické služby
Magdaléna Peteňková
Názov
Vložil
Vložené
Práva