Anezka Svobodova

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Poměr tuku v salámu Vysočina dle značky

Abstract:
Absolventská práce pojednává převážně o tuku. Snaží se rozšířit povědomí o tom, jaký podíl tuku by dle receptury salám Vysočina měl mít a pomocí Soxhletovy metody zjišťuje, jestli souhlasí složení napsané na obale u pár vybraných značek se skutečností. Pomocí dotazníků prozkoumává preference zákazníka, jestli se rozhoduje podle kvality či ceny a jakou značku preferuje. Práce má především informovat …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 8. 5. 2021

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Karel Hřídel
  • Reader: Ing. Tereza Náprstková Tomanová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.