Anezka Svobodova
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Poměr tuku v salámu Vysočina dle značky
Abstract:
Absolventská práce pojednává převážně o tuku. Snaží se rozšířit povědomí o tom, jaký podíl tuku by dle receptury salám Vysočina měl mít a pomocí Soxhletovy metody zjišťuje, jestli souhlasí složení napsané na obale u pár vybraných značek se skutečností. Pomocí dotazníků prozkoumává preference zákazníka, jestli se rozhoduje podle kvality či ceny a jakou značku preferuje. Práce má především informovat …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 8. 5. 2021
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Karel Hřídel
- Reader: Ing. Tereza Náprstková Tomanová
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
SVOBODOVA, Anezka. \textit{Poměr tuku v salámu Vysočina dle značky}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2021. Available from: https://theses.cz/id/4qrxxh/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.