Poměr tuku v salámu Vysočina dle značky – Anezka Svobodova
Anezka Svobodova
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Poměr tuku v salámu Vysočina dle značky
Anotace:
Absolventská práce pojednává převážně o tuku. Snaží se rozšířit povědomí o tom, jaký podíl tuku by dle receptury salám Vysočina měl mít a pomocí Soxhletovy metody zjišťuje, jestli souhlasí složení napsané na obale u pár vybraných značek se skutečností. Pomocí dotazníků prozkoumává preference zákazníka, jestli se rozhoduje podle kvality či ceny a jakou značku preferuje. Práce má především informovat …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 5. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Karel Hřídel
- Oponent: Ing. Tereza Náprstková Tomanová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SVOBODOVA, Anezka. \textit{Poměr tuku v salámu Vysočina dle značky}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/4qrxxh/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.