Anezka Svobodova

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Poměr tuku v salámu Vysočina dle značky

Anotace:
Absolventská práce pojednává převážně o tuku. Snaží se rozšířit povědomí o tom, jaký podíl tuku by dle receptury salám Vysočina měl mít a pomocí Soxhletovy metody zjišťuje, jestli souhlasí složení napsané na obale u pár vybraných značek se skutečností. Pomocí dotazníků prozkoumává preference zákazníka, jestli se rozhoduje podle kvality či ceny a jakou značku preferuje. Práce má především informovat …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 5. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Karel Hřídel
  • Oponent: Ing. Tereza Náprstková Tomanová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.