Aplikace na objednávání jídel pro restaurační zařízení na platformě Android – Pavel Čechovský
Pavel Čechovský
Master's thesis
Aplikace na objednávání jídel pro restaurační zařízení na platformě Android
Application for Ordering Meals to Restaurant Facility on the Android Platform
Anotácia:
Cílem této práce je rozšíření o možnost objednávání jídel pro restaurační zařízení pomocí mobilní aplikace na platformě Android. Zvolený cíl je naplněn vytvořením samotné mobilní aplikace, ale také SQL databáze, webového serveru a aplikace pro zpracování objednávek, které jsou nutnou součástí celého projektu. Vytvořené řešení poskytuje možnost objednávání jídel prostřednictvím mobilní aplikace a následné …viacAbstract:
The objective of this work is to extend the possibility of ordering meals for restaurant facility using mobile application on the Android platform. The selected objective is fullfilled by making the mobile application itself, but also SQL database, web server and application for processing orders, which are necessary parts of the project. The created solution provides the option of ordering meals through …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2014
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/102132
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 5. 2014
- Vedúci: Vítězslav Novák
- Oponent: David Bochenek
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ČECHOVSKÝ, Pavel. \textit{Aplikace na objednávání jídel pro restaurační zařízení na platformě Android}. Online. Diplomová práca. Ostrava: Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava, Ekonomická fakulta. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/4saips/.
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita OstravaVŠB - Technical University of Ostrava
Ekonomická fakultaMaster programme / odbor:
Systémové inženýrství a informatika / Aplikovaná informatika
Práce na příbuzné téma
-
Návrh komunikačního mixu pro nové restaurační zařízení
Šárka Seifertová -
Het ondernemingsplan van een Tsjechisch restaurant in Nederland
Pavel Jeřábek -
Rozšíření nabídky služeb vybraného restauračního zařízení
Klára Jobová -
Marketingová komunikace restauračního zařízení
Soňa Paldusová -
Podnikatelský záměr restauračního zařízení
Michaela Kaprálová -
Marketingová strategie restauračního zařízení U Pivrnce
Tereza Lešetická -
Dopad pandemie covid-19 na restaurační zařízení
Ivan Pergler -
Provozní studie stravovacího zařízení (restaurační forma)
Kateřina Petráňová