Bc. Jakub Rydval

Master's thesis

Mikrobiologická kvalita raw tyčinek

Microbiological quality of raw sticks
Abstract:
Diplomová práce se zabývá mikrobiologickou kvalitou raw tyčinek. Teoretická část práce se věnuje raw stravování, tyčinkám, jejich technologii a mikrobiologii. Dále obsahuje seznámení s bakterií Bacillus cereus jako původcem enterotoxikózy. Část je také věnována esenciálním olejům. Nakonec jsou popsány analytické metody a přístroje použité v závěru experimentální části. Experimentální část práce popisuje …more
Abstract:
This master thesis deals with microbiological quality of raw food bars. The theoretical part talks about the raw diet, raw food bars and their technology and mikrobiology. It also contains an introduction to the bacteria Bacillus cereus as a food contaminant and cause of enterotoxicosis. Essential oils are also explained. The last part of theory describes the analytical methods and machines used in …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2024
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Iveta Brožková, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Rydval, Jakub. Mikrobiologická kvalita raw tyčinek. Pardubice, 2024. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Master programme / field:
Evaluation and Analysis of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs

Theses on a related topic

  • No theses on a related topic available.