Bc. Jakub Rydval
Master's thesis
Mikrobiologická kvalita raw tyčinek
Microbiological quality of raw sticks
Abstract:
Diplomová práce se zabývá mikrobiologickou kvalitou raw tyčinek. Teoretická část práce se věnuje raw stravování, tyčinkám, jejich technologii a mikrobiologii. Dále obsahuje seznámení s bakterií Bacillus cereus jako původcem enterotoxikózy. Část je také věnována esenciálním olejům. Nakonec jsou popsány analytické metody a přístroje použité v závěru experimentální části. Experimentální část práce popisuje …moreAbstract:
This master thesis deals with microbiological quality of raw food bars. The theoretical part talks about the raw diet, raw food bars and their technology and mikrobiology. It also contains an introduction to the bacteria Bacillus cereus as a food contaminant and cause of enterotoxicosis. Essential oils are also explained. The last part of theory describes the analytical methods and machines used in …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 5. 2024
Accessible from:: 31. 12. 2999
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Iveta Brožková, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Rydval, Jakub. Mikrobiologická kvalita raw tyčinek. Pardubice, 2024. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniversity of Pardubice
Faculty of Chemical TechnologyMaster programme / field:
Evaluation and Analysis of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.