Bc. Veronika Černá

Bakalářská práce

Zavedení systému HACCP ve vybrané společnosti

Anotace:
Cílem této práce je popsat systém HACCP ve vybrané společnosti, posoudit možné souvislosti s ostatními systémy řízení jakosti a zjistit, zda je zajištěna bezpečnost potravin. Práce je zaměřena na vybrané družstvo Skupiny Coop, které má v České republice mnohaletou tradici. První, teoretická část, se opírá o historii systému HACCP a legislativní zakotvení, vymezuje jeho principy a postupy při zavádění …více
Abstract:
The main objective of this thesis is to describe the system HACCP in a selected company, to consider the possible connection among other systems of quality management and to find out if the food safety is ensured. The thesis is focused on the selected co-operative group Coop which has a long-standing tradition in the Czech Republic. The first theoretical part includes history of the HACCP system and …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 13. 6. 2016
  • Vedoucí: Ing. Lukáš Polanecký
  • Oponent: Mgr. Hana Bartošová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika podniku - kombinovaná forma