Zavedení systému HACCP ve vybrané společnosti – Bc. Veronika Černá
Bc. Veronika Černá
Bakalářská práce
Zavedení systému HACCP ve vybrané společnosti
Anotace:
Cílem této práce je popsat systém HACCP ve vybrané společnosti, posoudit možné souvislosti s ostatními systémy řízení jakosti a zjistit, zda je zajištěna bezpečnost potravin. Práce je zaměřena na vybrané družstvo Skupiny Coop, které má v České republice mnohaletou tradici. První, teoretická část, se opírá o historii systému HACCP a legislativní zakotvení, vymezuje jeho principy a postupy při zavádění …víceAbstract:
The main objective of this thesis is to describe the system HACCP in a selected company, to consider the possible connection among other systems of quality management and to find out if the food safety is ensured. The thesis is focused on the selected co-operative group Coop which has a long-standing tradition in the Czech Republic. The first theoretical part includes history of the HACCP system and …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2016
Identifikátor:
https://is.vstecb.cz/th/pxn3e/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 6. 2016
- Vedoucí: Ing. Lukáš Polanecký
- Oponent: Mgr. Hana Bartošová
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých BudějovicíchVysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika podniku - kombinovaná forma
Práce na příbuzné téma
-
Evropská úprava bezpečnosti potravin
Zdeňka Cejpková -
Právní záruky kvality potravin
Veronika Blokešová -
Zhodnocení vybraných šetrných zpracovatelských technologií na kvalitu a bezpečnost potravin
Jana Halamová -
Značky kvality potravin na českém trhu
Veronika JÍLKOVÁ -
Spotřebitelské vnímání kvality potravin
Karolína Spilková -
Ochrana spotřebitele v České republice a Evropské unii se zaměřením na kvalitu potravin
Lucie Kantorová -
Management životního prostředí a energetický audit
Martin Čech -
Management podniku a životní prostředí
Veronika Bartejsová