Bc. Veronika Černá

Bachelor's thesis

Zavedení systému HACCP ve vybrané společnosti

Abstract:
Cílem této práce je popsat systém HACCP ve vybrané společnosti, posoudit možné souvislosti s ostatními systémy řízení jakosti a zjistit, zda je zajištěna bezpečnost potravin. Práce je zaměřena na vybrané družstvo Skupiny Coop, které má v České republice mnohaletou tradici. První, teoretická část, se opírá o historii systému HACCP a legislativní zakotvení, vymezuje jeho principy a postupy při zavádění …more
Abstract:
The main objective of this thesis is to describe the system HACCP in a selected company, to consider the possible connection among other systems of quality management and to find out if the food safety is ensured. The thesis is focused on the selected co-operative group Coop which has a long-standing tradition in the Czech Republic. The first theoretical part includes history of the HACCP system and …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2016

Thesis defence

  • Date of defence: 13. 6. 2016
  • Supervisor: Ing. Lukáš Polanecký
  • Reader: Mgr. Hana Bartošová

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

Institute of Technology and Business in České Budějovice

Bachelor programme / field:
Economics and Management / Business Administration and Management