Zavedení systému HACCP ve vybrané společnosti – Bc. Veronika Černá
Bc. Veronika Černá
Bachelor's thesis
Zavedení systému HACCP ve vybrané společnosti
Abstract:
Cílem této práce je popsat systém HACCP ve vybrané společnosti, posoudit možné souvislosti s ostatními systémy řízení jakosti a zjistit, zda je zajištěna bezpečnost potravin. Práce je zaměřena na vybrané družstvo Skupiny Coop, které má v České republice mnohaletou tradici. První, teoretická část, se opírá o historii systému HACCP a legislativní zakotvení, vymezuje jeho principy a postupy při zavádění …moreAbstract:
The main objective of this thesis is to describe the system HACCP in a selected company, to consider the possible connection among other systems of quality management and to find out if the food safety is ensured. The thesis is focused on the selected co-operative group Coop which has a long-standing tradition in the Czech Republic. The first theoretical part includes history of the HACCP system and …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2016
Identifier:
https://is.vstecb.cz/th/pxn3e/
Thesis defence
- Date of defence: 13. 6. 2016
- Supervisor: Ing. Lukáš Polanecký
- Reader: Mgr. Hana Bartošová
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých BudějovicíchInstitute of Technology and Business in České Budějovice
Bachelor programme / field:
Economics and Management / Business Administration and Management
Theses on a related topic
-
Evropská úprava bezpečnosti potravin
Zdeňka Cejpková -
Právní záruky kvality potravin
Veronika Blokešová -
Zhodnocení vybraných šetrných zpracovatelských technologií na kvalitu a bezpečnost potravin
Jana Halamová -
Značky kvality potravin na českém trhu
Veronika JÍLKOVÁ -
Spotřebitelské vnímání kvality potravin
Karolína Spilková -
Ochrana spotřebitele v České republice a Evropské unii se zaměřením na kvalitu potravin
Lucie Kantorová -
Management životního prostředí a energetický audit
Martin Čech -
Management podniku a životní prostředí
Veronika Bartejsová