Jitka Lidmilová

Bakalářská práce

Mikrobiologie tepelně ošetřeného mléka

Microbiology of heat-treated milk
Anotace:
Bakalářská práce řeší problematiku mikrobiologie mléka. Zabývá se mikroorganismy přítomnými v tepelně ošetřeném mléce. Je zaměřena na mikroorganismy, které způsobují kažení mléka, a na patogenní mikroorganismy. Část práce je věnována boji proti nežádoucím mikroorganismům. V rámci bakalářské práce byl proveden experiment, během kterého se stanovovaly vybrané skupiny mikroorganismů ve vzorcích mléka …více
Abstract:
The bachelor thesis solves matters of microbiology of milk. It follows up by microorganisms, which are in heat-treated milk too. The bachelor thesis describes microorganisms, which can cause spoiling of milk, and pathogenic microorganisms. The part of thesis focuses on fight against undesirable microorganisms. In the bachelor thesis is described an experiment, during which some species were determined …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses 4to90t 4to90t/2
2. 5. 2016
Složky
Soubory
Halíčková, K.
2. 5. 2016
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.