Lenka WITT

Bakalářská práce

Fachliches in ausgewählten Kochbüchern

Specialitys in selected cooking books
Abstract:
The concern of this Bachelor´s thesis is the field of special technical expressions found in cooking recipes. In the theoretical part important terms and definitions are to be characterised. Next follows a short look in the history of cooking books and recipes development. The practical part aims at the typical language tools and their specification in the morphological, syntactic and lexicological …více
Abstract:
Die Bachelorarbeit befasst sich mit der Analyse der Fachausdrücke, die in Kochrezepten vorkommen. Im theoretischen Teil werden Definitionen der wichtigsten Begriffe charakterisiert. Es wird auch kurz die Geschichte und Entwicklung von Kochbüchern und Rezepten umfasst. Im praktischen Teil werden typische Sprachmittel der Kochrezepte und deren Merkmale aus der morphologischen, syntaktischen und lexikalischen …více
 
 
Jazyk práce: němčina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 6. 2019
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Mgr. Veronika Biskupová

Citační záznam

Jak správně citovat práci

WITT, Lenka. Fachliches in ausgewählten Kochbüchern. Ostrava, 2019. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Filozofická fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Filozofická fakulta

OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

Filozofická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Filologie / Němčina ve sféře podnikání

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.