Bc. Martin Suchý

Bachelor's thesis

Současné trendy v přípravě pokrmů

Current Trends in Food Preparation
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá zkoumáním trendů v přípravě pokrmů. Bylo analyzováno, které z metod přípravy pokrmů jsou považovány za trend a zda má označení trend vliv na využívání daných metod. K výzkumu jsme použili kvantitativní metodu sběru primárních dat, a to dotazníkové šetření. Dotazníkové šetření bylo použito k předvýzkumu i k hlavní části výzkumu, kde jsme dotazovali pouze odborníky a ti rozhodli …more
Abstract:
The bachelor thesis deals with research of trends in food preparation. We analyzed which of the food preparation methods are considered as a trend and whether the trend designation has an impact on the use of the methods. We used a quantitative method of collecting primary data for the research, namely the questionnaire survey. The questionnare survey was used for the pre-research as well as for the …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2019

Thesis defence

  • Date of defence: 5. 6. 2019
  • Supervisor: Ing. Zbyněk Vinš
  • Reader: Ing. Jiří Zelený

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze