Bc. Martin Suchý

Bachelor's thesis

Současné trendy v přípravě pokrmů

Current Trends in Food Preparation
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá zkoumáním trendů v přípravě pokrmů. Bylo analyzováno, které z metod přípravy pokrmů jsou považovány za trend a zda má označení trend vliv na využívání daných metod. K výzkumu jsme použili kvantitativní metodu sběru primárních dat, a to dotazníkové šetření. Dotazníkové šetření bylo použito k předvýzkumu i k hlavní části výzkumu, kde jsme dotazovali pouze odborníky a ti rozhodli …viac
Abstract:
The bachelor thesis deals with research of trends in food preparation. We analyzed which of the food preparation methods are considered as a trend and whether the trend designation has an impact on the use of the methods. We used a quantitative method of collecting primary data for the research, namely the questionnaire survey. The questionnare survey was used for the pre-research as well as for the …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/tk1o8/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 5. 6. 2019
  • Vedúci: Ing. Zbyněk Vinš
  • Oponent: Ing. Jiří Zelený

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)