Současné trendy v přípravě pokrmů – Bc. Martin Suchý
Bc. Martin Suchý
Bachelor's thesis
Současné trendy v přípravě pokrmů
Current Trends in Food Preparation
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá zkoumáním trendů v přípravě pokrmů. Bylo analyzováno, které z metod přípravy pokrmů jsou považovány za trend a zda má označení trend vliv na využívání daných metod. K výzkumu jsme použili kvantitativní metodu sběru primárních dat, a to dotazníkové šetření. Dotazníkové šetření bylo použito k předvýzkumu i k hlavní části výzkumu, kde jsme dotazovali pouze odborníky a ti rozhodli …viacAbstract:
The bachelor thesis deals with research of trends in food preparation. We analyzed which of the food preparation methods are considered as a trend and whether the trend designation has an impact on the use of the methods. We used a quantitative method of collecting primary data for the research, namely the questionnaire survey. The questionnare survey was used for the pre-research as well as for the …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/tk1o8/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 6. 2019
- Vedúci: Ing. Zbyněk Vinš
- Oponent: Ing. Jiří Zelený
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Práce na příbuzné téma
-
Netradiční masné výrobky
Monika Sedláková -
Využití metody Sous vide pro přípravu masa
Dominika Tamaši -
Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
Anna Bartošíková -
TECHNOLOGIE VAKUOVÁNÍ POTRAVIN A SOUS VIDE V GASTRONOMII
Veronika Prudilová -
Metódy tepelného spracovania vybraných základných pokrmov a ich využitie v reštauráciách
Róbert Adámik -
Trend používání elektronických cigaret v hotelích a restauracích v České republice
Patrik Popl -
Variabilita procesu uzení ve vztahu k druhu mas a masných výrobků
Radmila Holčíková -
Integrácia l'udí so zdravotným znevýhodnením na trh práce
Renáta Jakubová