Porovnání metodiky návrhu vtokových soustav v závislosti na změně určení času plnění tvarové dutiny formy – Roman Břenda
Roman Břenda
Bakalářská práce
Porovnání metodiky návrhu vtokových soustav v závislosti na změně určení času plnění tvarové dutiny formy
Anotace:
Práce obsahuje informace týkající se problematiky lití kovů pod tlakem. Teoretická část pojednává obecně o technologii lití kovů pod tlakem. Nachází se zde ekonomická stránka této technologie, její výhody, nevýhody a část je věnována i formám pro odlévání pod tlakem. V druhé kapitole teoreticko-metodologické části jsou charakterizovány technologické parametry lití kovů pod tlakem. Třetí a poslední …víceAbstract:
The work contains information related to the issue of metal casting under pressure. The theoretical part discusses the technology of metal casting under pressure in general. Here is the economic side of this technology, its advantages and disadvantages, and a section is devoted to molds for casting under pressure. In the second chapter of the theoretical-methodological part, the technological parameters …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2023
Identifikátor:
https://is.vstecb.cz/th/vfnxx/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 6. 2023
- Vedoucí: Ing. Jan Kolínský, Ph.D.
- Oponent: Ing. Šimon Ludvík
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BŘENDA, Roman. \textit{Porovnání metodiky návrhu vtokových soustav v závislosti na změně určení času plnění tvarové dutiny formy}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích. 2023. Dostupné z: https://theses.cz/id/4wmez2/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých BudějovicíchVysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Bakalářský studijní program / obor:
Strojírenství / Strojírenství
Práce na příbuzné téma
-
Technologické parametry výroby mražených krémů
Lucie Hartmanová -
Kvalitativní parametry a využití masa nutrie říční
Karolína Neudertová -
Technologické parametry a konzervárenské zpracování méně známých druhů ovoce
Iveta Rosová -
Technologické parametry a konzervárenské zpracování plodové zeleniny
Lenka Pechová -
Technologické parametry a konzervárenské zpracování hrušek asijských odrůd
Ivan Jarolík -
Jakostní parametry larev potemníka moučného při různých režimech technologické úpravy
Veronika Božena Hendrychová -
Vliv doby obohacování krmiva o nenasycené mastné kyseliny na vybrané parametry jatečné hodnoty prasat se zřetelem na kompozici mastných kyselin intramuskulárního tuku
Jiří Pantoflíček -
Hodnocení vlivu technologického systému ustájení na vybrané parametry krve dojnic.
Petr Vevera