Bc. Jiří KASAL

Bakalářská práce

Konkurenceschopnost českého mlékárenství po vstupu ČR do EU

Compettetive Czech dayiring after the entry of Czech republic into the European union
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá mlékárenským průmyslem ČR po vstupu ČR do EU. Jsou zde řešeny otázky konkurenceschopnosti sektoru, vytipovány jeho silné a slabé stránky, normy, legislativa. Cílem této práce je charakterizovat změny a přístupy potravinářských podniků na trh EU a vytipovat jejich silné a slabé stránky. Je zde popsána situace na trhu s mlékem v jednotlivých obdobích, objemu nákupu mléka …více
Abstract:
This work deals with Czech dayiring after the entry of the Czech rep. into the European union. It solves questions of competition in Czech dairing, selects strong and weak points, norms, legislation. The aim of this work is distinguish changes and approach of Czech dayiring companies in trade in the EU. There is a description of the situation in the milk trade during a particular period and how much …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Identifikátor: 5281

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 20. 6. 2008
  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hrabě, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KASAL, Jiří. Konkurenceschopnost českého mlékárenství po vstupu ČR do EU. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 02. 06. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin