Konkurenceschopnost českého mlékárenství po vstupu ČR do EU – Bc. Jiří KASAL
Bc. Jiří KASAL
Bakalářská práce
Konkurenceschopnost českého mlékárenství po vstupu ČR do EU
Compettetive Czech dayiring after the entry of Czech republic into the European union
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá mlékárenským průmyslem ČR po vstupu ČR do EU. Jsou zde řešeny otázky konkurenceschopnosti sektoru, vytipovány jeho silné a slabé stránky, normy, legislativa. Cílem této práce je charakterizovat změny a přístupy potravinářských podniků na trh EU a vytipovat jejich silné a slabé stránky. Je zde popsána situace na trhu s mlékem v jednotlivých obdobích, objemu nákupu mléka …víceAbstract:
This work deals with Czech dayiring after the entry of the Czech rep. into the European union. It solves questions of competition in Czech dairing, selects strong and weak points, norms, legislation. The aim of this work is distinguish changes and approach of Czech dayiring companies in trade in the EU. There is a description of the situation in the milk trade during a particular period and how much …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Identifikátor:
5281
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 6. 2008
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Hrabě, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KASAL, Jiří. Konkurenceschopnost českého mlékárenství po vstupu ČR do EU. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 02. 06. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Faktory ovlivňující ceny mléčných výrobků v České republice
Barbora Slanařová -
Formování a vývoj cen mléka na příkladu České republiky
Jiří Budi -
Důsledky zrušení mléčných kvót pro ceny mléka v České republice a okolních státech
Jaroslav Stehlík -
Faktory a souvislosti formování cen v komoditní vertikále mléka v České republice
Barbora Daňková